C&C Műhely

Pin-point játék

Ha szeretne hozzászólni,
jelentkezz be itt!
2016.nov.03 22:29 | #1
Sziasztok!

Örömmel jelentem be az első saját játékom kezdeti használható verzióját, a Pin-pont-ot!
A játék fő célja hogy az egérhasználati képességedet növelje - így csupán annyi a dolgod hogy célozz a pöttyre és kattints rá! Emellett 2 extra nehezítéssel is rendelkezik a játék - további részletek a súgóba.

"Történet":
Még régebben kértem meg egy havert egyetemen aki ilyen kis Flash játékokat készített (és adott el :O), hogy csináljon már nekem egy egyszerű kis játékot, amin lehet gyakorolni a klikkelést: egy terület, rajta pötty - és klikkelhetsz rá ami aztán tovább áll. Mivel semmi értelmét nem látta (tul. képp nincs is sad), így még ilyen idő-limitációt is beletett, a terület is elég kicsi volt, csak sikeres kattintásokat jegyzetelt, de legalább ment. Később rájöttem hogy hóóó - hát ilyet én is tudok csinálni, scripttel! Egyedi pályán, hosszú ideig, számlálóval, extra dolgokkal, stb. Így jött létre a Pin-Point!

"Release terv"
A végleges kiadásba majd egyedi méreteket és nehezítéseket tudunk létrehozni, így közel végtelen variációba tudunk majd pályákat generálni. Emellett persze sok más "event" is van a fejembe, majd lehet 1-2 benne lesz, de csak később.
[ A játék ezen a címen érhető el: https://cncdani2.000webhostapp.com/PinPoint/ ]