A beöntés megismertetése az emberekkel.

Társalgó

Ha szeretne hozzászólni,
jelentkezz be itt!
2019.jan.04 17:19 | #99
Senki, egy éve?
Akkor is beöntőcsöves BUÉK!
2018.jan.25 18:08 | #98
Kedves WaterGate !

Elolvastam a Luxushajón a hölgy élményeit a dokival, kedvencem a doppelballon is szerepelt
benne. Nem volt rossz !!! Kösz. az ötletet !!!
2018.jan.18 11:26 | #97
Ja, még annyit: http://users.atw.hu/enema/nov.html
Ez is a fórumhoz kapcsolódó része az "enemakilinikának". Itt kevesebbet olvasni az időskori székrekedésről, meg kecskéket idéző bogyózásról. Viszont szexuális témájú írás van dögivel. Meg ugyanígy tapasztalhatod a videókat tartalmazó részben is.. mielőtt bemagyaráznád, hogy ki mit értett félre...
2018.jan.18 11:19 | #96
Válasz doppelballon #95 üzenetére.Ohh te mimóza... hogy a szívnek kell megszakadnia.

"Úgy vagyok vele, hogy hál- istennek el is ment
a kedvem a beöntésektől."
Mert a széles nagy interneten volt valaki, aki megbántott egy nyilvános fórumon. Aha.
2018.jan.17 23:44 | #95
Leticia már rég kiszállt,
W-G nagy örömére én is kiszállok, mert , ha az, hogy a beöntés megismertetése az emberekkel - ez a tásalgó mottója -
ez pedig
azzal jár , hogy kérdéseket teszünk fel egymásnak,tapasztalatcserét folytatunk,akkor itt W-G félreértett valamit ,ha ez neki nem tetszik.
Egyébként beöntés után olyan székrekedést kaptam hogy, kecskének érzem magam, 3 napig semmi , 3.nap után csak bogyókat vagyok képes produkálni .
Úgy vagyok vele, hogy hál- istennek el is ment
a kedvem a beöntésektől.
Egy időre búcsúzok ...
2018.jan.17 09:28 | #94
Válasz doppelballon #92 üzenetére. Szerintem nem tudod túl magasra emelni...
Egyébként meg kissé olyan érzés kerített hatalmába, mint az elefántot a porcelán boltban.
Nekem valamiért ez az egész fórum és a hozzá lazán vagy szorosan kötődő, Leticia által felépített oldal azt sugallta, hogy a beöntés és a szex összekapcsolása a lényeg, a központi téma. Most meg kiderült, hogy ez egy szanatórium vagy mi.. plusz itt nem lehet csak úgy megszólalni, csakis ha valaki megkérdez. Hmm.. az életem egy tévedés, vagyis tévedések sora.
Ezúton kérek elnézést és további építő, tartalmas fórumozást kívánok a fórumot helyesen használni tudóknak. Nekem nem megy.
© hugo
2018.jan.17 07:41 | #93
Válasz doppelballon #92 üzenetére.
T. doppelballon! Elmondanám, hogy nem csak borotválkozás közben hanem bármikor amikor úgy érzem jól esne egy kellemes beöntés és a feltételek is adottak, akkor kényeztetem magam vele. Legyen az csak egy sima tisztító beöntés vagy ellazító, kényeztető számomra. Tőbb mint 25 éve áttetsző 12 mm átmérőjű nagyon hajlékony puha szilikon gumicsővet használok az edény és a kanűl ősszekőtéséhez, melyben látni még a levegő buborék jelenlétét is. Azért, hogy szabadabban mozoghassam nem csak az fontos számomra, hogy a tartály egy zárható gumitőmlő kell, hogy legyen de a végbélcső kialakítása is olyan legyen ami magától ne tudjon kicsúszni vagy beljebb csúszni! Ezért gondolkodom egy hajlékony puha gumiból készűlt felpumpálható dupla ballonos beöntő kanűl beszerzéséről. A beöntő kanna magassága csak attól fűgg, hogy milyen beöntéshez van kedvem. Gyors, lassú, kényeztető, fekve vagy állva. Ezt mindenki saját maga tapasztalja ki gyakorlások folyamán. Bárki bármit és bármennyít is öntsön be magának, csak saját felelősségére tegye! ! ! Egészségünkre!
2018.jan.15 12:57 | #92
Szemrehányó kérdés WG-hez!
Én sokkal több kérdést tettem fel,de nem neked,hanem hugo-nak,mert ő beszélt arról,hogy borotválkozásról közben beöntést tartogatott fél óráig.Ha talál az ember hajlékonyabb csöveket sokkal szabadabban mozog.Csak azt nem tudom, hogy milyen magasra szabad emelni a beöntő kannát?
A tegeződést te kezdted , ha vissza tegezlek,remélem nem probléma?
2018.jan.15 06:47 | #91
Válasz doppelballon #90 üzenetére."Ha valaki közben borotválkozni akar, van egyszerű, olcsó megoldás: a beöntő gumicsövet d u p l á r a meghosszabbítani."

Ha meg a szobanövényeket akarja megöntözni, akkor így arra is alkalmas lesz! Nem kell locsolókanna.
2018.jan.14 19:55 | #90
csubbakka is ezt tette ?
hugo problémájára visszatérve ...én nehezen tudom elképzelni, hogy 3literrel a hasamban elalszom. Egy bizonyos mennyiség betöltése után beindul a Kerben reflex és hatalmas nyomással tódul ki a víz.
Kávés beöntésre 1l-t ajánlanak, nem többet,de azt minél tovább (legalább fél órát kell benntartani) mert a kávé hatóanyagainak
a májig el kell eljutni.
Ha valaki közben borotválkozni akar, van egyszerű, olcsó megoldás: a beöntő gumicsövet d u p l á r a meghosszabbítani.
Egyébként az egyballonoshoz házilag is felszerelhető egy gömböc, ami úgy van kiképezve, hogy nem sérti a végbél külső felületét.
2018.jan.14 18:53 | #89
a dóbelet egészben kell szopogatni?
2018.jan.14 11:45 | #88
Válasz hugo #85 üzenetére. " Toroknak jót tesz reggelente egy egész dióbelet alaposan hosszú időn keresztűl elrágni, megenni. "

https://csubakka.hu/a-torok-kemenyseproje
2018.jan.13 16:09 | #87

Köszönöm a tanácsokat !!!
Ki fogom próbálni !!!
© hugo
2018.jan.13 13:39 | #86
Válasz doppelballon #84 üzenetére. Toroknak jót tesz reggelente egy egész dióbelet alaposan hosszú időn keresztűl elrágni, megenni. Tojás sárgálya kristálycukoral habosra kikeverve megenni. Egy evőkanál méz darált mákkal elegyítve. Citrom felkarikázva, kristálycukorral megszórva megenni úgy, hogy ne olvadjon szét a cukor, had kaparja egy kicsit a torkot. Két kalmopirin reggel és este. Meleg sós lábfűrdő. Szódabikarbónás kádfűrdő s közben fél-egy liter kamilla teás beöntés. Inhalálás hagymahéj vagy krumplihéj főzet gőzével. Amelyik szimpatikus, próbálja ki, de csak saját felelőségre! Jobbulást kívánok.
© hugo
2018.jan.13 13:20 | #85
Válasz doppelballon #84 üzenetére. Röviden válaszolnék. Sem a hosszabb időn keresztűl visszatartott beöntés, sem a sűrűssége sem a kűlönféle esetleges popsi tágításra használt, tágításra szolgáló tárgyak nem okoznak inkontinenciát, visszatartási nehézséget vagy bélszakadást! Tudomásom szerint az űres alsó bélrendszer kb 5 liter befogadására lenne képes megfelelő körülmények közt, de senki NE kisérletezzen magával! Én egyszer töltöttem be magamnak négy litert, de nem igen tudtam bentartani a gravitáció miatt! Fekve valószínűleg minden gond nélkül bent tudtam volna tartani. Még egy mondat erejéig visszatérve az esetleges inkontinenciára! Széklet tartási inkontinenciát nem okoz, viszont a nagyobb mennyiség huzamosabb benntartása, közben és utána esetleg még órákig sűrgető, hirtelen vizelési ingert kiválthat, de erre is létezik megoldás! A végbél záróizom csak erőszakosan, mondhatni szándékosan, felelőtlenűl tehető tönkre! Mindenki ezerszer gondolja meg mit próbál ki és hogyan. Másokon kisérletezni TILOS! CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE! A szakszerűen végzett kellemes beöntés váljék mindenki egészségére úgy lelkileg mint testileg.
2018.jan.13 12:17 | #84
T. fórumozók !
#80-ban kissé eltértem eme fórumban kijelölt témától, ezért elnézést kérek !
Baj nem jár egyedül, elkaptam egy náthás,torkfájós, köhögős nemlázas nyavaját.
Hiába kaptam nejemtől influzenza oltást még nov. végén, az csak egy dologra jó.
A fórumtémánkra visszatérve: ha köhögök,
lüktetve fáj az ánuszom. No nem nagyon,csak minimálisan. Kellet nekem a 26mm-es kemény lövető (végbél) csővel tegnap a kávés szódabik.-os beöntést beadnom!
Ez az ötödik alkalom ezzel házi hidrokolonos
ketyerével.Az a tapasztalat, hogy most már könnyebben becsúszik a cső.Csak nehogy inkontinencia legyen a sokszoros használat
után.
Azt nem tudom, hogy mekkora túltöltés,visszatartás okozhat bélszakadást.?
Hugo-ra gondolva tettem fel ezt a
kérdést !
üdv minden fórumozónak !
© hugo
2018.jan.13 12:08 | #83
Válasz WaterGate #82 üzenetére. Köszönöm reagálasod felvetett kérdéseimre. Mivel nem csak pár alkalomal szeretném használni leendő dupla bardexom, tisztában vagyok vele, hogy simán negyvenezer körűli ősszeget kell majd rászánnom. Valójában a szilikon gumiból készült érdekelne fémszelepes pumpálóval mert az nagyobb valószínűséggel tartja felpumpált állapotban külön külön mind a belső mind a külső bordás ballonokat. Nem lenne szerencsés ha szép lassan leeresztenének. Ebayról tudok utánvét forintért vásárolni?
Kedves doppelballon! Örülök, hogy sikeres volt a beöntése, de nem azért írtam, hogy bárki utánozzon. Mindenki csak saját felelősségére használja bármilyen célra a beöntést saját magán vagy máson!!! Amúgy egészségére.
2018.jan.13 09:55 | #82
Válasz hugo #81 üzenetére.Sajnos el kell szomorítsalak. Ami kb. szóbajöhet, az az ebay, az is inkább a németektől. A komplett szett szállítással kb 35-37000, vagy darabonként szeded össze, az sem sokkal olcsóbb. A használati "komfort" kb ugyanaz. A nagyobb, bordázott ballonos verzió talán 'határtalanabb' élvezetet biztosít, a másik, a két sima felületű ballonos sem rossz, sőt, de ott csak egy közös csövön tudod felpumpálni..
Nem ismerem a kvalitásaid, de kicsúszni szvsz egyik sem fog. A bordázottat talán a méreteiből fakadóan nehezebb felhelyezni...először..
Összességében szerintem egyéni ízlés kérdése, melyiket választod, minőségben egyformák, mondjuk a bordázotthoz külön kell zsákot és csövet venned.
© hugo
2018.jan.13 07:50 | #81
Kedves WaterGate! Célom a puha csöves dupla ballonos beöntővel nem más mint a kényelem és a megbízhatóság! Ha beöntés közben amit általában hanyatt fekve ágyban gumilepedőn végzek, fel szeretnék állni akkor előtte fel kell űlnön és ez a keménycsővű megoldásokal kissé körülményes és kellemetlen a gumicsőves viszont képlékenyen gond nélkül hajlik bármilyen írányban. Másodszor biztonságosnak kell lennie mivel én az egész ídő alatt amig a beöntésel kényeztetem magam bent hagyom a csővet s nem szabad még véletlenül sem kicsúsznia vagy eresztenie, hiszen előfordul, hogy anyira ellazít, hogy közben szunyokálok is egy kicsit vagy tőbbet! Gondoltam csak olvassa valaki olyan is kérdésem aki használt már vagy használt dupla ballonos beöntő cuccot ami teljes egészében gumiból vagy szilikonból készült a minimum három literes zárt gumitömlővel együtt. Mivel elég komoly áruk van ezeknek a felszereléseknek, ezért gondoltam megkérdem hátha valaki tud segíteni nekem. Sajnos nálunk boltban ilyesmit nem árulnak ezért nem tudom személyesen megnézni, pedig abban az esetben saját magam egyedül is tudnám melyik lenne megfelelő számomra s nem kellene másoktól érdeklődnöm.
2018.jan.12 17:26 | #80
Válasz WaterGate #79 üzenetére
Valami elcsúszott,férecsúszott, én hugo kérdésére válaszoltam.Node sebaj a WaterGate
nick named re adott válaszod sejtettem, sőt nem tudom nehéz-e pontosítani, hogy a két csodalyuk közül melyik a pucsítóképes ánuszocska.
Hugo-nak is és Neked is üzenem, ma de. utánoztam hugót kávé és szódabikarbóna koktélból 2 l majd utántöltéssel +1l bement.
Ezt az újdonsült coloclean sytémmel csináltam egy módosítással.De ezt csak érdeklődés esetén részletezném .
Nagyon sikeres volt, nagy megkönnyebbülés,
gyomorideg...semmmi(utóbbi népi kifejezés).

Kedves WaterGate lehetne valahol személyesen találkoznunk? Azt tippeltem,hogy orvosnő vagy.
2018.jan.12 16:14 | #79
Válasz doppelballon #78 üzenetére.Miért lett ez a nickem? Hmmm... gondoltam illeszkedik a fórum tematikájához. Water gate... smiley Gondolom lerajzolni nem kell , milyen zsilipkapura gondoltamwink

Gondolkodtam azon, amit kérdeztél, vagyis inkább kifogásoltál. Azon, hogy a merev cső miatt nem lehet lecsüccsenni. Hát...én nem tudom, a szimpla, puha gumicsöves verziónál ezt miként gondolod megvalósítani, mivelhogy ott (is) egy jókora lufi van a bejrat inneső oldalán... meg lehet próbálni lecsücsülni, de félő, hogy egy óvatlan pillanatban a második labda is a partvonalon belülre kerül... ami amúgy tök izgi, de nem feltétlen ez a cél. Vagy nem tudom...
2018.jan.12 11:26 | #78
Kedves WaterGate !
Először is egy vallomással tartozom neked.Nem tudom pontosan csak nekem macsósnak tűntél a megjegyzéseid alapján.Aztán megnéztem az adatlapodat és lám tévedtem, lány vagy!
Ezután zavarba estem milyen marhaságokat írtam Neked.
A szülési fájdalom során is termelődik valamilyen (oxitocin) örömérzetet kiváltó hormon.(Lányom tíz gyereket szült,Ő mondta, hogy a szoptatás is örömérzetet vált ki belőle. Ez volt a válasza arra a kérdésre, hogy mikor hagyjátok abba
azt hogy sok különféle gyermeket csinálunk... (Weöres S. után szabadon)
Hát bonyolult jószág az ember.
Az az igazság, hogy én azért írkálok ide, mert
egész életemben állati magányos voltam,de Te egy nagyon aktív társas lénynek tűnsz.
Miért ezt a WaterGate nevet választottad ?
Gondolom Nixon elnök kémbotrányához nincs sok köze.Nem akartalak megbántani szándékosan ezzel a szadizással.
2018.jan.12 11:04 | #77
T.HUGO!
a két ballon nem puha, hanem kemény gumi-csövön van.Ezért írtam , hogy ülve semmiképp
nem használható.
Egyébként a többi megjegyzésével tökéletesen
egyetértek.
© hugo
2018.jan.12 07:49 | #76
Sajnos valóban elbeszélünk egymás mellett. Az 55 mm nem kemény műanyag végbélcső hanem puha zselés anál plug, popsi dugó, melyet kellő tágítás után lehet csak behelyezni, hogy kellemes érzést nyújtson ne fájjon. Az a fajta dupla ballonos bardex amely felől érdeklődöm, puha hajlékony csővön lévő két ballon két pumpával. Ami Önnek van, számomra kényelmetlen lenne. Részemről a méretek és mennyíségek határait nem feszegetem, csupán csak évtizedek alatt idáig jutottam el gond nélkűl. Higgye el, hogy nem szándékozom magamban kárt okozni még véletlenül sem. Másoknak meg nem ajánlok semmit! Mindenki ésszel csinálja magának úgy ahogyan érzi, hogy kellemes és biztonságos!! Mindenkinek akit érdekel, kellemes beöntést kívánok tisztelettel, akkor és amikor jólesik.
2018.jan.12 07:45 | #75
Válasz doppelballon #74 üzenetére."Én értelmetlennek , életveszélyesnek tartom
ezt a hősködést , hogy minél nagyobb
átmérővel dicsekedünk, üzekedünk."

Üzekedünk? smiley)) Te tényleg nem érted.. a beöntés nem mindenkinek az aranyérről, vagy a kolon hidroterápiáról szól. Képzeld, van, akinek punkt a fájdalomról! Némmááá, van ilyen? Van ám! No, nem azért, mert a fájdalom úgy önmagában jó dolog, nem, hanem azért, mert a fájdalom velejárója, hogy a szervezet különféle endogén opioid peptideket, vidékiesen endorfinokat termel/szabadít fel. És látá az úr, hogy ez jó! de még milyen jó! Mondhatjuk (sőt, mondjuk is ki), hogy a beöntés szexuális aspektusát kedvelők, a bdsm ezen ágán hintázók szimpla drogfüggők. Annak is az önellátásra berendezkedett egyedei. Saját fogyasztásra gyártanak és azonmód ki is élvezik a hatásait.
Itt jön a képbe az 55 mm-es(... meg a sokkal nagyobb, hosszabb, vágatlan wink plugok, ballonok, miegymások sokasága, a sok literes , hosszan visszatartott beöntések területe és végül, ám abszolút nem utolsó sorban a mentális síkra kivetülő része mindennek. Persze ritka, hogy tudatosan zajlana mindez, a legtöbb ember inkább ösztönből cselekszik. Pl.: jó volt, hogy egy porraloltót gyömöszöltem a sejhajomba? Szuper!No, akkor legközelebb megpróbálkozom a PB palackkal. A nagyobb fájdalom több endorfin. smiley
(Elnagyoltam, de talán érthető..)
2018.jan.11 18:33 | #74
Kedves WaterGate és hugo!
Nagyon nehéz úgy kommunikálni, ha elbeszélünk egymás mellett a különféle helyre tett mm átmérőkkel kapcsolatban.
Elnézést, lehet,h. sajnos elég rosszul fogalmazok,
de felfújható ballonokat éppen azért konstruálnak, hogy azokat csak akkor fújják
fel, amikor már az ánuszon belül vannak.
A latex ballon vagy a szilikon ballon nem fejt ki akkora nyomást a bélfalra, mint a keménygumi végbélcső.
(én ti. 26mm átmérőjű kéménygumi colon-hidro végbélcső
behelyezéséről beszéltem.
Ld.#71 és#72 számú hozászólásomat.A Medtech3000.de német és angol használati utasításában a (végbél kötőszöveti)elhalásra hívják fel a figyelmet ,mert végbél záróizom a keménygumi végbélcsőhöz feszül (nem pedig a hártya vékonyságú latex, vagy szilikon ballonhoz(1órán túli használat esetén) ld. productvideo.en
Én értelmetlennek , életveszélyesnek tartom
ezt a hősködést , hogy minél nagyobb
átmérővel dicsekedünk, üzekedünk.A felfújható és leereszthető ballonokat épp ezért találták ki, hogy ezt elkerülhessük.
Lehetnek szépek, kívánatosak a női fenekek,
sajnálom, nem akarok senkit megsérteni,
de a fenéktágítás egy bizonyos határon túl szado-mazo
bocs
2018.jan.11 17:46 | #73
Az 55mm átmérő behelyezése ?

a rátótiak létrája watergate szerint
ez a felpumpált méret, a bedugási méret ennél
sokkal kisebb
2018.jan.11 17:42 | #72
hugo részére az #57ben válaszoltam.
Kedves hugo !
Ez a válasz nem volt kielégítő?
Én latex dupla ballont használok egy közös pumpával.Nekem ez megfelel.Se ki se be nem csúszik a beöntőcső.Már leírtam #58 válaszomban, hogy annyira mereven tartja a keménygumi beöntőcsövet, hogy még fejreállva is lehet beönteni.
Nem tudom, hogy ez érthető, amit írtam?
üdv doppelballon
© hugo
2018.jan.11 10:59 | #71
Véleményem szerint is csak a pokrócot rögzítik a ládák. Gyönyörűek a feltőltőtt képek, már a látványuk is arra késztetik az embert, hogy beöntést adjon magának! Köszönjűk szépen! Amúgy az átmérők és mennyiségek befogadó képessége is emberfűggő és gyakorlat kérdése. Nekem már sikerűlt az 55mm átmérőjű plug behelyezése is és rendszeresen pumpálok magamba közel három liter szódabikarbónás, kávés beöntést borotválkozás közben amely íly módon minimum fél órát fejtheti ki hatását beleimben. Pumpálható enema plúgom sajnos csak egy ballonos van amely számomra nem kényelmes. Ezért szeretnék ahoz hasonlót mint amilyen lentebb a képeken látható dupla ballonos. Örülnék ha valaki megírná nekem tapasztalatait, hogy milyen használat közben, mert szeretnék magamnak vásárolni egyet, hogy popsim kényeztetése maximális lehessen.?
2018.jan.11 06:56 | #70
Válasz doppelballon #68 üzenetére."Mik ezek a kék ládák?"

Nem tudom... meg azt sem, hogy van-e valami lényeges funkciójuk azon túl, hogy a pokrócot rögzítik. Lehet, hogy azokban hűtik a beöntéshez szolgáló folyadékot!!!